03

Banen ligger i et meget naturskønt område med masser af natur- og dyreliv i den gamle grusgrav på Blæshøjbakken 7, 5985 Søby. 

Banen er en 3D bane, som betyder at der primært skydes jagt-relateret efter forskellige dyre-figurer i gummi/skum. Vi har ca 25 stk 3D-dyr i forskellige størrelser og arter, som står året rundt på banen til fri afbenyttelse. De står på afstande på alt fra 10m og op til 70m. Der er er også et par enkelte skydeskiver til at skyde sit sigte ind på op til 50m. Banen kan udfordre mange nivauer fra helt nybegynder til meget øvet og det bliver aldrig kedeligt at gå de 25 dyr igennem.

Da det er en gammel grusgrav, giver det et utroligt godt pilefang og man finder derfor stort set altid sine pile igen. Det gør også at der både er mål, hvor man kan skyde opad og der er mål, hvor man kan skyde nedad. Vi har også en stor hochsitz midt på banen (et lille tårn) hvor der kan skydes fra i 3 meters højde på flere mål. 

Derudover er der mulighed for at lave bål og hygge ved vores borde- og bænkesæt efter en god skydning ved parkeringspladsen. 

Vi er åbne for nye forslag til hvordan vi kan gøre vores buelaug og 3D bane endnu bedre, så hold dig endelig ikke tilbage, hvis du har gode idéer eller forlag.pletskud (1)